Arkivi i fjaleve kyçe per ‘u votuan për të përfaqësuar këtë rrjet. komiteti është krijuar më 1993 dhe përfshin 103 anëtarë nga vende të ndryshme të botës. nëpërmjet nënkomitetit të tij për akreditimin’
Nga albaniaplus me 8 Maj 2013
0 Komente

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit Lexo...

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok