Arkivi i fjaleve kyçe per ‘njoftim’
Nga Aurora Allushaj me 19 Prill 2013
0 Komente

Boston, zbardhet ngjarja atentatorët janë çeçenë

Njëri prej atentatorëve çeçenë ende në kërkim Një nga personat që vendosë bombat në maratonën e Bostonit ka vdekur në spital pas një shkëmbimi zjarri me policinë në periferi të qytetit, Watertown. Lexo...

Nga Aurora Allushaj me 10 Prill 2013
0 Komente

Facebook: Dëshironi të bëni njohje të reja? Paguani

“Facebook është i lirë dhe gjithmonë do të jetë,” thuhet në sloganin që ndodhet në faqen e hapjes së rrjetit social më të njohur dhe më popullor në botë. Megjithatë, ka pak  kohë, që Lexo...

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok