Arkivi i fjaleve kyçe per ‘Ndërsa më janar të këtij viit’
Nga Sherina Saliaj me 8 Korrik 2015
0 Komente

Gjykata vendos: burg pa afat per Sokol Mjacaj

Vendimi i gjykates per Sokol Mjacaj Sokol Mjacaj është i denuar dy herë nga Gjykatat e Shkodrës ndërsa në dy rastet Gjykata e Apelit të Shkodrës ka marrë në shqyrtim provat, dhe kërkesen e Sokol Mjacaj Lexo...

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok