Arkivi i fjaleve kyçe per ‘joanne chesimard panterat e zeza’
Nga Aurora Allushaj me 3 Maj 2013
0 Komente

Ja kush është gruaja më e kërkuar nga FBI

Joanne Chesimard, gruaja më e kërkuar nga FBI Ajo është gruaja e parë në listën e terroristëve më të kërkuar nga FBI dhe quhet Joanne Chesimard, 65 vjeç. Është arratisur nga burgu që prej vitit 1979, Lexo...

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok