Arkivi i fjaleve kyçe per ‘i cili u zgjodh në këtë funksion me votim parlamentar më dhjetor 2011. ai është zgjedhur gjithashtu dhe anëtar i bordit administrativ të organizatës së ombudsmanëve të vendeve të mesdheut.’
Nga albaniaplus me 8 Maj 2013
0 Komente

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit Lexo...

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok