Arkivi i fjaleve kyçe per ‘e cila iu rezervua takimeve të katër grupeve të mëdha të rrjeteve rajonale të institucioneve kombëtare të të drejtave të njeriut: rrjeti afrikan’
Nga albaniaplus me 8 Maj 2013
0 Komente

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit Lexo...

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok