Arkivi i fjaleve kyçe per ‘anëtar i bordit të rrjetit rajonal europian dhe bordit drejtues të komitetit ndërkombëtar për koordinimin e institucioneve kombëtare të të drejtave të njeriut . këto vendime janë marrë në ditën e dytë’
Nga albaniaplus me 8 Maj 2013
0 Komente

OKB zgjedh avokatin e popullit shqiptar

Avokati i Popullit Igli Totozani është zgjedhur anëtar i dy  bordeve të rëndësishme të në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, anëtar i Bordit të Rrjetit Rajonal Europian dhe Bordit Drejtues të Komitetit Lexo...

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok