Publikuar Ne: 26 Mars 2014
60 shikime
Lajmet e fundit / RAJONI | By albaniaplus

OSBE organizon seminar kundër keqpërdorimit të drogës

osbe-odihr1Misioni i OSBE-së në Kosovë fillon sot një seminar treditorë për përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë së Arsimi, Shkencës dhe Teknologjisë, Doganave, Shërbimit Korrektues, qendrave për trajtim nga droga, si dhe të shoqërisë civile kundër keqpërdorimit dhe zvogëlimit të nevojës për drogë.
Në njoftimin e OSBE-së theksohet se qëllimi i kësaj konferencë është përmirësimi i bashkëpunimit dhe bashkëveprimit mes këtyre institucioneve në edukimin dhe ngritjen e vetëdijes së publikut rreth parandalimit të keqpërdorimit të drogës dhe rehabilitimit dhe ri-integrimi i personave të varur nga droga.
Zv/shefja e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Paivi Nikander, dhe zv/ministri i Punëve të Brendshme, Ismet Ibishi, do të mbajnë fjalë të rastit.

61 shikime 1 sote

About the Author

albaniaplus -

Komentoni

XHTML: Mund te perdorni keto html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok