Publikuar Ne: 1 Qershor 2016
1104 shikime
Lajmet e fundit / LIFESTYLE | By albaniaplus

Ja pse burrat harrojnë më shumë

Djemte praktikojne Parkourin ne Khan Yunis, Gaze. (Hatem Moussa, ApLapresse)Në qoftë se një burrë harron shpesh datat dhe jubiletë e rëndësishëm, nuk është mungesa e vëmendjes ndaj partnerit, por një problem në genet e mashkujve. Kjo del nga një studim i Universitetit Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë e cila ka përfshirë rreth 40,000 vullnetarë të të dyja gjinive në një pyetësor.Ata janë pyetur për nëntë data që lidhen me emra, ngjarje, jubileve dhe datave të rëndësishme në vitin e kaluar.

89.7 meshkujt kishin më shumë vështirësi të kujtonin emrat se 86.5% e femrave, 79.4% në kujtutimin e datave të rëndësishme në krahasim me 64.7% të femrave. Burrat më harraqë ishin ato midis 30 dhe 60 vjeç.

1105 shikime 2 sote

About the Author

albaniaplus -

Komentoni

XHTML: Mund te perdorni keto html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Ok